Mine cookies logo
Man – Fre: 07.00-17.00

Maler i Kerteminde

Har du brug for en dygtig maler i Kerteminde? Så er Malerfirmaet Andersen og Garrett klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring i branchen og arbejder altid på at forene et professionelt stykke arbejde, med en stærk pris.

Vi har prøvet langt de fleste maleropgaver, hvilket gør at vi ved præcis hvordan din skal håndteres på bedste vis. Alle opgaver bliver grebet an med et positivt humør. Det er i sidste ende med til at skabe et godt arbejdsmiljø og tilfredse kunder.

Vores serviceniveau er afgørende for os, når vi er i kontakt med kunder. Vi mener at branchen for ofte er præget af negative malermestre, uden fokus på service og venlig behandling af kunderne. Det ønsker vi at ændre på med vores tilgang til alle maleropgaver.

Henvend dig til os, hvis du har en opgave du gerne vil have løst. Du kan altid få et gratis tilbud eller god rådgivning med på vejen. Vi vil være åbne for at svare på dine spørgsmål, så du får det bedste resultat.

Nok kan et stykke malerarbejde virke simpelt og ligetil, men der kan bestemt være forskel på godt og skidt arbejde. Det vil du kunne se, hvis du hyrer os.

Professionelt malerfirma i Kerteminde og omegn

Malerfirmaet Andersen og Garrett er en professionel virksomhed, der operer i Odense, Kerteminde og omegn. Vi dækker faktisk hele Fyn, så det har ikke den store betydning hvor du befinder os. Vi har vores udgangspunkt i Odense og vi vil derfor have relativ kort afstand til langt de fleste fynske byer.

Du vil altid være i centrum som kunde. Det gælder uanset om din maleropgave er stor eller lille. Om du er privatperson eller erhverv. Det vigtige for os er, at du ender med at blive tilfreds med det udførte stykke arbejde.

Det skulle du meget gerne blive, når kvalitet og pris bliver forenet og suppleret med en venlig dialog undervejs. Forhåbentlig ender du med at ville anbefale os til andre, ligesom vores øvrige kunder.

Vi hjælper både private og erhverv

Vi er din maler i Kerteminde, uanset om du henvender dig som privat eller erhverv. Der kan være forskellige krav og behov, men vi er fleksible og har erfaring med begge typer kunder. Det vil derfor ikke være nogen hindring for os, hvis der måtte være særlige krav.

Kontakt os med det samme for at beskrive din opgave, så vi kan vurdere omfanget og vende tilbage med en pris. Det er altid vigtigt at du får indhentet tilbud, så du finder den helt rigtige udbyder.

Skulle du have spørgsmål eller være i tvivl om noget, er vi altid klar til at hjælp dig. Vores store viden og erfaring gør, at vi er stødt på de fleste problemstillinger og spørgsmål.