Mine cookies logo
Man – Fre: 07.00-17.00

Maler i Middelfart

Leder du efter en god maler i Middelfart? Med over 15.000 indbyggere er Middelfart en by med mange boliger og virksomheder. Behovet for at vedligeholde dem er derfor markant og Malerfirmaet Andersen og Garrett vil med glæde hjælpe dig med dine maleropgaver.

Vi er et malerfirma med stort fokus på kvalitet, gode priser, højt serviceniveau og dine behov som kunde. I princippet er det dine behov der definerer opgaven og om du ender med at blive tilfreds. Det er derfor du altid vil være i centrum, så vi kan efterlade et godt indtryk.

Vi er første tilfredse når du er glad og det er vores målsætning at løse alle maleropgaver så godt, at du ønsker at anbefale os til venner og bekendte.

Du kan altid få et tilbud af os, hvis du har en konkret opgave. Beskriv opgaven for os på kontaktsiden og så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud. Det vil give dig et konkret indtryk af prisen og tidshorisonten.

Få udført professionelt malerarbejde

For mange kan malerarbejde virke simpelt og ligetil, da der bare skal pensles maling ud på en væg, men det er meget mere end det. Der kan være stor forskel på kvaliteten i det udførte arbejde.

De fleste kender til de pletter der kan komme på uheldige steder eller hvor grimt det kan se ud, hvis der ikke er penslet ligeligt ud over hele arealet. Vi gør derfor meget ud af altid at udføre et professionelt stykke malerarbejde, der giver et flot resultat.

Selvom vi har vores udgangspunkt i Odense C, opererer vi ligeledes som maler i Middelfart. Vi dækker alle de omkringliggende byer, alt efter hvor du befinder dig.

Alle henvendelser er velkomne

Vi ved af erfaring hvordan de fleste danskere griber udvælgelsesprocessen an, når der skal findes maler til en konkret opgave. Der kontaktes 1-2 lettere tilfældige malerfirmaer og så udvælger man den billigste.

Vi hilser derfor alle henvendelser velkomne, da vi mener en positiv og konstruktiv dialog er vejen til det bedste resultat. Vi har yderst fornuftige priser, men det må ikke altid være prisen der bestemmer alt.

Højt serviceniveau og kvalitet er øvrige elementer, der bør spille ind i vurderingen. Malerfirmaet Andersen og Garrett er derfor altid åbne for spørgsmål, så vi kan hjælpe dig godt i gang. Skulle du få lyst til et uforpligtende tilbud på maleropgaven, kan vi hurtigt udforme det til dig.

Kontakt os hvis du har brug for en maler i Middelfart. Du kan være sikker på at få udført et stykke kvalitetsarbejde, hvor vi først er tilfredse, når du har sagt god for arbejdet.

Kunden i centrum er én af de vigtige elementer i vores arbejdsmetoder og det kommer du helt sikkert til at kunne mærke.