Mine cookies logo
Man – Fre: 07.00-17.00

Om os

Om Malerfirmaet Andersen / Garrett ApS

Vi er et professionelt malerfirma, som sætter dine behov i fokus. Uanset opgaven leverer vi malerarbejde i høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud, og vi tilbyder også rådgivning om, hvordan opgaven skal gribes an.

Vi har hovedsæde i Odense, men vi laver opgaver i hele landet. Det gør ingen forskel, om du er privat- eller erhvervskunde – vi kan klare det hele.

Står du med et malerprojekt, er du altid velkomment til at kontakte os for en uforpligtende snak. Når vi kender dine behov, kan vi rådgive dig om de bedste løsninger til lige netop dit projekt.

Vi udfører

Vi udfører alle typer maleropgaver og hjælper dig også gerne med spartling og tapetsering. Det er nemlig sjældent, at du kan klare hele opgaven kun med maling.

Uanset om du skal have malet og spartlet din lejlighed ved flytning eller er i gang med at gennemrenovere dit hus, kan vi give dig et veludført og professionelt resultat.

Vi håndterer både maling af vinduer, spartling af gipsvægge, lakering af træværk og tapetsering. Det sikrer dig ensartethed i arbejdet og samme høje kvalitet i alle led.

Malerarbejdet er finishen på dit projekt, og selv små fejl i maling og spartling kan ses i mange år. Derfor er det en god idé at overlade arbejdet til en professionel maler, som kan garantere et godt resultat i første forsøg.

Vi giver altid et gratis og uforpligtende tilbud ⟶ Gå til kontaktformular

Vores samarbejdspartnere